«Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου να έχει..» – Φρικιαστική εκτίμηση Γρήγορη Λέων για τον 31χρονο στο Μεσολόγγι

Φρικιαστική εκτίμηση Γρήγορη Λέων για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι με τον έμπειρο ιατροδικαστή να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο 31χρονος να έχει τεμαχιστεί. Επίσης, «έσπασε» την σιωπή του συγγενής του 36χρονου μάρτυρα «κλειδί».

«Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου έχει τεμαχιστεί»

«Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.






Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν