«Πιστεύουν ότι αντιμετωπίζεται»: Μαχητής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του-Τι δήλωσε η σύντροφος του

Στην μονάδα εντατικής, νοσηλεύεται από την Παρασκευή 24/2, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σύμφωνα με την σύντροφο του, η οποία μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η κατάστασή του είναι πλέον σταθερή και οι γιατροί αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για την υγεία του

Συγκεκριμένα, η Έλενα Μαστραγγελή αποκάλυψε πως οι γιατροί βρήκαν το μικρόβιο που ταλαιπωρεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο και πλέον αυτό που περιμένουν είναι να ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην αντιβίωση.

«Ειναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση, γιατί βρέθηκε το μικρόβιο χθες. Σταθερός είναι. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή ένας πυρετός, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και πήγαμε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι στην Εντατική. Δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Ειναι καθησυχαστικοί οι γιατροί, αφού βρέθηκε το μικρόβιο. Πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί».

Related posts

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»