Πέθανε η μητέρα του μωρού 6 μηνών που έχασε τη ζωή του στη φωτιά στο Μάτι

Έφυγε σήμερα το πρωί, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα, η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που είχε χάσει τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Οι νεκροί αυτή τη στιγμή ανέρχονται στους 88.

Υπενθυμίζουμε ότι το 6 μηνών βρέφος, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα της φωτιάς, ήταν το παιδί ενός πυροσβέστη ο οποίος εκείνη την ώρα έδινε μάχη στα πύρινα μέτωπα στο Μάτι.

Το βρέφος, μάλιστα, πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του η οποία έτρεχε προκειμένου να σωθεί στην θάλασσα. Το μωρό είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, η νεαρή μητέρα ωστόσο δεν το είχε αντιληφθεί.

Η ίδια στη συνέχεια λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις και από τις 23 Ιουλίου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Το βρέφος δεν είχε βαφτιστεί, καθώς το μυστήριο ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον Σεπτέμβριο. Η κηδεία του έλαβε χώρα την Τετάρτη, 1 Αυγούστου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στα νοσοκομεία παραμένουν 40 εγκαυματίες-τραυματίες, από τους οποίους 9 νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Πηγή

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»