Πέθανε από καρκίνο ο Κωστής. Ανατριχιάζει νεαρή ηθοποιός: «Θέλω να ζήσω»

Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο απεβίωσε ο Κωστής Κωνσταντίνου. Ένας άνθρωπος που πάλεψε με νύχια και με δόντια για να νικήσει τον «εφιάλτη» που τόσο ξαφνικά του χτύπησε την πόρτα. Δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε πολύ και είπε: «Θέλω να ζήσω».

Ωστόσο δεν τα κατάφερε και «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο. Ο ίδιος επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος της πολιτιστικής Κίνησης «Επιλογή» προσφέροντας στα πολιτιστικά δρώμενα της Λεμεσού.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την τελευταία τους συνομιλία και ομολογουμένως ανατριχιάζει. Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της:

«Στο κάλο ρε Κωστή! Να’ σαι κάλα εκεί που πας! Να τραγουδάς και να γελάς! 3 βδομάδες πριν μου είπες «Θέλω να ζήσω και θα ζήσω! Πάω καλά μου είπες» Ήσουν όμως αδύναμος και κουρασμένος….. άλλα χαμογελούσες… Μου ζήτησες ένα σωρό φορές να έρθω να τραγουδήσω στην μπουατ σου και δεν τα καταφέραμε ποτέ…. Σου σιγοτραγούδησα όμως σήμερα μαζί με όλους που σε αγάπησαν «Δεν κλαίω για αυτά που μου’χεις πάρει» για σένα όλες οι φωνές και οι μελωδίες ! «Θέλω να ζήσω μου είπες» Θα ΖΕΙΣ Κωστή μου στις δικέ μας καρδιές! Στο καλό να πας….» Ο λόγος για την ηθοποιό Δανάη Χρίστου.

nassosplok.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα