Πέθανε 6 μέρες αφού έγινε πατέρας: Ραγίσανε καρδιές στην κηδεία του Γιάννη Γαλανούλη – Θλίψη στο τελευταίο αντίο

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/2, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας στον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη που «έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά στα 48 του χρόνια. Ο σκηνοθέτης και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών.

Γιάννης Γαλανούλης: Το αντίο στον σκηνοθέτη

Ο Γιάννης Γαλανούλης ήταν στο παρελθόν σκηνοθέτης της εκπομπής του Star «Ο τροχός της τύχης». Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, στην λεζάντα της δημοσίευσης του ανέφερε: «Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε»

Η μοίρα έπαιξε άσχημα στον Γιάννη Γαλανούλη, οποίος πριν έξι μέρες έγινε πατέρας, ενώ μόλις πριν δύο εβδομάδες είχε παντρευτεί.

Ο σκηνοθέτης πέθανε ξαφνικά στα 48 του χρόνια μόλις ήρθε στην Αθήνα – από τη Λάρισα όπου έμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια – για τα γυρίσματα της εκπομπής του Open, “Λάβα” της οποίας ήταν σκηνοθέτης.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε σκηνοθετήσει πολλές επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων και το “ΟΛΑ” με το Θέμο Αναστασιάδη.

Μάλιστα, με αφορμή το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη το 2019, ο Γιάννης Γαλανούλης είχε δηλώσει στον Alpha :“εγώ ξεκίνησα μαζί του και το στήσιμο της εφημερίδας, από τα πρώτα χρόνια, μάλιστα με ρωτούσε για πολλά πράγματα τι έπρεπε να κάνει. Στήσαμε μαζί την εκπομπή. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που όλο αυτό το τράβηξε μόνος του. Είναι βαρύ το γεγονός αυτό, απότομο μας έχει στεναχωρήσει όλους. Για μένα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και εργοδότης”.

Γιάννης Γαλανούλης: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα