Πέθαναν τον Γεράσιμο: Έσπασε τη σιωπή της η θεία του επιζώντα των Τεμπών – Το δημοσίευμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Σάλος έχει προκαλέσει η φρικτή είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με τον θάνατο του 21χρονου Γεράσιμου Γεωργιάδη, οποίος συνεχίζει να δίνει την δική του μάχη, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σε fake news αποδίδει η θεία του Γεράσιμου την είδηση του «θανάτου» του που κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά στο Διαδίκτυο.

Τι ανέφερε η θεία του

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια στο Newsbomb.gr, ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας στα Τέμπη, είναι ζωντανός και συνεχίζει να δίνει τη μάχη του. «Δεν ξέρω πως έχει προκύψει η είδηση του θανάτου του ανιψιού μου, του Γεράσιμου. Θα το δει ο πατέρας του και θα τρελαθεί», λέει η θεία του, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Αξίζει να τονιστεί ότι η είδηση για τον θάνατο του Γεράσιμου κυκλοφόρησε ευρέως στα social media, χωρίς κανείς να γνωρίζει πως και με την οικογένειά του να παρακαλεί να γίνει γνωστό πως ο Γεράσιμος ζει.

Δείτε τα fake news

Ο 21χρονος φοιτητής, που είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας στα Τέμπη, επέστρεψε τις προηγούμενες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου από τους θεράποντες ιατρούς του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Ο Γεράσιμος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα