Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ.: Νεκρός αστυνομικός στην Πάτρα από ηλεκτροπληξία

Πένθος έχει σκορπίσει στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα για τον θάνατο ανθυπαστυνόμου ο οποίος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του και έκανε εργασίες στην αυλή, όταν ενώ είχε στα χέρια του ένα σίδερο και προσπαθούσε να ξεβουλώσει ένα σιφώνι, αυτό ακούμπησε σε ρεύμα, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα tempo24, τον άτυχο άνδρα βρήκε η γυναίκα του λίγα λεπτά αργότερα, η οποία αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο ένστολος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πάτρας αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά, ένα κορίτσι 12 ετών και ένα αγόρι 8 ετών.

Οι συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού κάνουν λόγο για έναν εργατικό και χαμογελαστό άνθρωπο, ενώ ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας δήλωσε στο tempo24: «Ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι. Αδερφέ μου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Νιώθω υπερήφανος που σε γνώρισα.»

Related posts

Μήτροπολίτης Πατρών: Πόλεμος κατά πατρίδας και Ορθοδοξίας, αντισταθείτε

Λαγούμια τέλος για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη – Ψάχνει άμεσα σπίτι και δουλειά

Προσοχή τις επόμενες ώρες – Πότε έρχεται και νέα επιδείνωση μέσα στην εβδομάδα