Πάτρα: Οι Γιατροί Έδιναν Μάχη Να Σώσουν Την Τζωρτζίνα Και Η Μητέρα Φώναζε «Αφήστε Την, Πέθανε»

Πάτρα: Οι Γιατροί Έδιναν Μάχη Να Σώσουν Την Τζωρτζίνα Και Η Μητέρα Φώναζε «Αφήστε Την, Πέθανε»

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου – «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί», φώναζε στους γιατρούς που έδιναν μάχη για την Τζωρτζίνα.

Αλλη μια σοκαριστική ιστορία από τα πολλαπλά επεισόδια που φέρεται να είχε δημιουργήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η τοπική εφημερίδα της Πάτρας, Πελοπόννησος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, σε μία από τις ανακοπές που υπέστη η Τζωρτζίνα, για την οποία οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν εξήγηση μιας και το παιδί δεν είχε δείξει κάποια παθολογικά προβλήματα όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο, η κυνική Πισπιρίγκου, την ώρα που οι γιατροί έδιναν μάχη να επαναφέρουν το κοριτσάκι, εκείνη ήθελε «να την αφήσουν να ησυχάσει»…

Οπως είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος υπερβαίνοντας κάθε χρονικό όριο εκείνο το κυριακάτικο βράδυ, κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή τη Τζωρτζίνα. Για εκείνες τις στιγμές σοκάρει πραγματικά μια αποκαλυπτική μαρτυρία στην εφημερίδα μιας γιατρού της βάρδιας, που αφορά στην Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθούσε ατάραχη κι ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης:

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί». Η προσπάθεια των γιατρών ευοδώθηκε, προς απογοήτευση όπως φάνηκε της σύγχρονης Μήδειας, βάσει της συμπεριφοράς της, όμως αυτό δεν φαίνεται πως την πτόησε μιας και συνέχισε, μέχρι να φέρει εις πέρας το σατανικό σχέδιό της, για το οποίο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Καταγγελία στο «Χαμόγελο» για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν 9 μηνών
Οι αποκαλύψεις για την 33χρονη όμως, δυστυχώς, δεν έχουν τελειωμό. Ο πρόεδρος της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε σε μία καταγγελία που είχε γίνει στο ίδρυμα το 2014 όταν η Τζωρτζίνα ήταν εννιά μηνών. Τότε, το 2014 υπήρξε καταγγελία για κακοποίηση του παιδιού. «Μια ενημέρωση που ταίριαζε και ήταν στο όνομα του συζύγου. Δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε και πήραμε την εισαγγελία για να το επαληθεύσει και δυστυχώς δεν το έκανε». Μάλιστα, όπως είπε για το περιστατικό τους ενημέρωσαν τελικά οι δημοσιογράφοι.

Ο κ. Γιαννόπουλος συνέχισε μιλώντας στο Open και τόνισε: «Βρήκαμε λοιπόν την καταγγελία αυτή. Έγινε 14 Αυγούστου του 2014 με την ένδειξη “επείγον” όπου μιλάει για κακοποίηση του εννέα μηνών τότε κοριτσιού. Εκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα η ανώνυμη καταγγελία και στάλθηκε στην εισαγγελία. Δεν είναι υποχρεωμένη η εισαγγελία να μας ενημερώσει και δεν το κάνει σχεδόν ποτέ». Κατέληξε λέγοντας πως σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η σύζυγος «ωρυόταν ότι την κατηγορούσαν». Τέλος, σημείωσε πως συνήθως η εισαγγελία δίνει εντολή στην Πρόνοια, η οποία ωστόσο δεν έχει πολλά άτομα και τόνισε πως «η Πρόνοια θα πρέπει να κάνει σωστή και ενδελεχή έρευνα για να έχουμε αποτελέσματα».

Κατερινόπουλος: Να ερευνηθεί αν τα παιδιά είχαν ασφάλεια ζωής

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε εξάλλου για τις προστριβές του ζευγαριού λέγοντας για τον Μάνο Δασκαλάκη πως «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ισως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ισως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Κατερινόπουλος φώτισε άλλη μια πτυχή της υπόθεσης. Συγκεκριμένα είπε ότι «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί», είπε για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας» ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»