Πάτρα: Νέα Εξέλιξη! Καταγγελία Για Κακοποίηση Της Τζωρτζίνας Από Το 2014 Στο Χαμόγελο Του Παιδιού Με Την Ένδειξη “Επείγον”

Όταν η Τζωρτζίνα ήταν 9 μηνών, σοκάρει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού – Πώς κατέληξη η υπόθεση της καταγγελίας, όλα όσα αποκάλυψε

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, αποκαλύπτει την ύπαρξη ανώνυμης καταγγελίας για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τους γονείς της.

Ανώνυμη αναφορά από το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν 9 μηνών, η οποία ανέφερε ότι το παιδί δεχόταν κακοποίηση από τους δύο γονείς της, τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, και κυρίωας από τη μητέρα του, είχε το Χαμόγελο του Παιδιού. Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Open.

Μια ημέρα πριν την απολογία της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της κόρης της, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε στην τηλεοπτική συνέντευξή του ότι με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού ανέτρεξαν στο αρχείο τους και διαπίστωσαν ότι για την οικογένεια Δασκαλάκη υπήρχε μια συγκεκριμένη ανώνυμη αναφορά.

Αναφορά για την οικογένεια Δασκαλάκη με την ένδειξη “Επείγον”

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν ότι υπήρχαν στο αρχείο τους, είχε σχηματιστεί αναφορά με την ένδειξη “Επείγον” στις 14 Αυγούστου του 2014. Η καταγγελία έκανε λόγο για κακοποίηση του τότε 9 μηνών κοριτσιού, “ιδιαίτερα από τη μητέρα” Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, η καταγγελία εστάλη στην Εισαγγελία, “ωστόσο δεν είχαμε κάποια άλλη ενημέρωση” είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι όπως ενημερώθηκε στη συνέχεια, “δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα” και μάλιστα “η σύζυγος τότε ωρυόταν ότι την κατηγορούσαμε”.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα