Παρέλυσε μετά από 20 ώρες ασταμάτητου gaming (pics & vid)

Μετά από έναν 20ωρο μαραθώνιο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, ένας νεαρός Κινέζος διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια του.

Μία περίεργη κλήση έλαβαν οι διασώστες τοπικού νοσοκομείο στην πόλη Jiaxing της Κίνας, όταν οι έντρομοι φίλοι ενός 20χρονου νεαρού ανέφεραν ότι δεν μπορεί να κουνήσει τα κάτω άκρα του.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε άμεσα στο σημείο που του ανέφεραν οι νεαροί για να διαπιστώσει έκπληκτο ότι η υπόθεση αφορούσε έναν νεαρό παίκτη διαδικτυακών παιχνιδιών, ο οποίος μετά από 20 συνεχόμενες ώρες στην καρέκλα του υπολογιστή του, δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια του.

Σύμφωνα με τους φίλους του, ο νεαρός gamer είχε αφοσιωθεί τόσο στο διαδικτυακό του παιχνίδι, σε σημείο να μην έχει σηκωθεί ούτε λεπτό από τη θέση του, στην οποία παρέμενε από το προηγούμενο βράδυ, ενώ είχε φτάσει σχεδόν το επόμενο, κλείνοντας 20 ολόκληρες ώρες μέσα στο internet cafe.

Οι διασώστες τον μετέφεραν με φορείο στο ασθενοφόρο, καθώς του ήταν αδύνατο να στηριχτεί στα πόδια του, ενώ ευτυχώς η παράλυση ήταν προσωρινή, γλιτώνοντάς τον από τα χειρότερα.

Στην Κίνα καθημερινά, εκατομμύρια άνθρωποι επιλέγουν να περάσουν δεκάδες συνεχόμενες ώρες μπροστά από τους υπολογιστές τους, ενώ πολλές φορές αναφέρονται οι συνέπειες της αλόγιστης χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει στην επιφάνεια η υπόθεση ενός νεαρού που ξόδεψε ολόκληρες τις οικονομίες της οικογένειάς του για να μπορέσει να παίξει online παιχνίδια, ενώ λίγο καιρό πριν μία νεαρή γυναίκα είχε χάσει την όρασή της από το ένα μάτι, καθώς έπαιζε παιχνίδια στο κινητό της, αδιάλειπτα επί ένα 24ωρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα