Παράσυρση 21χρονης Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 1.500 ευρώ από την Έμμα την στιγμή που χαροπάλευε

Η υπόθεση του τροχαίου και θανάτου της 21χρονης Χανιώτισσας που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και ο κόσμος εκφράζει τη συμπάθεια και θλίψη του στους γονείς της για το χαμό του παιδιού τους.

Η κλοπή των 1500 ευρώ

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας επιβεβαίωσε, ύστερα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, ότι ενώ η νεαρή κοπέλα βρισκόταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα μετά τη θανατηφόρα παράσυρση, άγνωστος έκλεψε το πορτοφόλι της, που περιείχε 1.500 ευρώ!«Έχει καταγράφει το συγκεκριμένο περιστατικό στην δικογραφία και έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια. Η υπόθεση αυτή θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα» δήλωσε ο Νίκος Ρουσόπουλος.

«Το ποσό αυτό υπήρχε, αλλά μετά το συμβάν εξαφανίστηκε» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Η οικογένεια της ατυχής 21χρονης που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, με παράσυρση και εγκατάλειψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής.Οι γονείς, δια του δικηγόρου τους, δήλωσαν ότι υποστηρίζουν τις κατηγορίες και παρέλαβαν τη δικογραφία από την 5η τακτική ανακρίτρια.

Το βίντεο της υπόθεσης

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»