Παραλίγο τραγωδία στη Ρόδο: 7χρονη τραυματίστηκε από βεγγαλικά και μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης σε χωριό της Ρόδου, όπου άγνωστοι πέταξαν βεγγαλικά με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και ένα 7χρονο κοριτσάκι να οδηγηθεί με εγκαύματα στο νοσοκομείο του νησιού.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, το 7χρονο παιδί βρίσκονταν στο προαύλιο της εκκλησίας της περιοχής, όταν άγνωστοι άρχισαν να πετούν βεγγαλικά, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να το τραυματίσει.

Η καταγγελία του προέδρου

Το περιστατικό κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της κοινότητας Μαλώνας, Νεκτάριος Μουστακέλλης αναφέροντας:

“Σήμερα ένα παιδί 7 χρονών δεν θα πάρει την λαμπάδα του να πάει στη Ανάσταση…Σήμερα αυτό το παιδί δεν θα τσουγκρίσει το κόκκινο αυγό που με χαρά περίμενε να κάνει…Σήμερα αυτό το παιδί υποφέρει στο νοσοκομείο με εγκαύματα…Σήμερα και για αρκετά χρόνια ακόμα οι γονείς αυτού του παιδιού θα ανησυχούν μην τυχόν και μείνουν σημάδια στο προσωπάκι του…Γιατί ΕΣΥ εχθές δεν σκέφτηκες την πράξη σου ή την σκέφτηκες και είπες “σιγά τί θα γίνει;” κι’ όμως έγινε. Ας σκεφτούμε σήμερα ότι το κακό μπορεί να γίνει. Ναι, στο έθιμο. Αλλά με ασφάλεια για τους γύρω μας και την δικιά μας. Καλή Ανάσταση!!Οι σκέψεις όλων μας θα είναι στο κοριτσάκι και στη οικογένειά του.”

Στη συνέχεια, κάποιοι έβαλαν στο στόχαστρο και το πνευματικό πολιτιστικό κέντρο Μαλώνας. Συγκεκριμένα, πέταξαν βεγγαλικά μπροστά από την πύλη του κτιρίου, τα οποία εξερράγησαν και προκάλεσαν εκκωφαντικό θόρυβο.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα