Παραλίγο να θρηνήσουμε νεκρούς: Σκύλος πυροβολήθηκε ενώ έπαιζε με δύο μικρά παιδιά -Σε τι κατάσταση βρίσκεται

΄Το τραγικό περιστατικό είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς ένας άνδρας πυροβόλησε ένα σκύλο μπροστά στα μάτια δύο παιδιών.

Το περιστατικό

Τα δύο μικρά παιδιά έπαιζαν  στην αυλή του σπιτιού τους με τον σκύλο τους, όταν ο άνδρας αυτός σκότωσε με μανία τον σκύλο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η «Ζωόφιλη Δράση», ο άνδρας που εργάζεται σε εταιρία δίπλα στο σπίτι της οικογένειας, πυροβόλησε στο κεφάλι τον σκύλο, ακριβώς έξω από τον μαντρότοιχο της αυλής του σπιτιού, δίπλα στα παιδιά τα οποία έντρομα άρχισαν να φωνάζουν όπως γράφει το creta24.gr.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της οικογένειας, ο σκύλος, που δέχτηκε τριάντα σκάγια στο κεφάλι, θα επιζήσει, ενώ σε βάρος του άνδρα που πυροβόλησε το άτυχο ζώο υπεβλήθη μήνυση.

Με την άμεση επέμβαση της οικογένειας, ο σκύλος, που δέχτηκε τριάντα σκάγια στο κεφάλι, θα επιζήσει, ενώ σε βάρος του άνδρα που πυροβόλησε το άτυχο ζώο υπεβλήθη μήνυση.

Δείτε την ανάρτηση για τον σκύλο

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό