Παπαχριστόπουλος: «Θα παραιτηθώ σε λίγο, χάλασε το αυτοκίνητό μου»

Με μία απίθανη δήλωση προανήγγειλε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής των ΑΝΕΛ και να παραδώσει την έδρα του σήμερα, όπως έχει άλλωστε υποσχεθεί.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαχριστόπουλος υπογράμμισε πως θα τηρήσει τον λόγο του και θα παραιτηθεί, όμως θα καθυστερήσει λίγο επειδή χάλασε το αυτοκίνητό του.

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου», σημείωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Η απίστευτη δήλωση έρχεται έπειτα από την επίσης μοναδική δήλωση του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά, πως δεν πρόλαβε να ψηφίσει στην επιτροπή επειδή ήπιε μια γκαζόζα και πήγε στην τουαλέτα.

Σήμερα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα παραδώσει την έδρα του και τη θέση του θα πάρει ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά ούτε και να παραμείνει φυσικά στους ΑΝΕΛ, καθώς βρίσκεται ήδη ψυχή τε και σώματι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κίνηση θα στερήσει από τον Πάνο Καμμένο τα προνόμια του αρχηγού, αλλά προσωρινά, με βάση τις πληροφορίες.

Και αυτό επειδή, με ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, θα προβλέπεται ότι οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν όλα τα δικαιώματα, ανεξαρτήτως του αριθμού των βουλευτών που θα διαθέτουν.

Σημειώνεται πως αυτό το κοινοβουλευτικό «μερεμέτι» θα εξυπηρετήσει και τον Σταύρο Θεοδωράκη, που επίσης δε διαθέτει πια 5 βουλευτές ώστε να έχει Kοινοβουλευτική Oμάδα. Βολική θα είναι η διασταλτική ερμηνεία του Kανονισμού της Bουλής και για τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος έχασε τους βουλευτές του.

Πηγή: pentapostagma.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα