Πάντα δίπλα μας σε όλα: Αστυνομικός ήρωας σώζει αγόρι από πνιγμό με αυτήν την λαβή – Του στάθηκε κομμάτι κέικ

Αστυνομικός έσωσε παιδάκι από βέβαιο πνιγμό χάρις τη σωτήρια παρέμβασή του και με λαβή Χάιμλιχ

Ένας αστυνομικός έγινε ο ήρωας ενός μικρού ποδοσφαιριστή

Το μικρό αγόρι κατάπιε κέικ κατά τη διάρκεια του πρωινού με αποτέλεσμα να σφηνωθεί ένα κομμάτι στον λαιμό του. Η μητέρα του μην μπορώντας να βοηθήσει έβαλε τις φωνές για να τη βοηθήσει κάποιος.

Τότε ο αστυνομικός Θεοχάρης Μητσιάκος που ήταν μαζί με τον γιο του, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο στην ίδια ακαδημία, πετάχτηκε και με λαβή Χάιμλιχ, μπόρεσε να αφαιρέσει το κομμάτι κέικ που είχε σφηνωθεί στον λαιμό του παιδιού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», τις προσπάθειές του, ενίσχυσε και βοήθησε ο προπονητής των «κυανόλευκων» Κώστας Ξύτσας. Οι δυο τους κατάφεραν έτσι να απελευθερώσουν το παιδί από το κομμάτι του φαγητού και ο νεαρός να πάρει ανάσα. Αμέσως μετά διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου παραμένει εκτός κινδύνου, μέχρι και σήμερα.

Γονείς και η Ακαδημία της Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησαν το περιστατικό στη διοργανώτρια αρχή τουρνουά, που βράβευσε τους δύο για τη σωτήρια παρέμβαση που έκαναν στο παιδί, που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες.

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού