Πανελλήνιος θρήνος: Πέθανε σήμερα η Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών- Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Μίνα Αδαμάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός από τις Τρεις Χάριτες τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Με την είδηση του θανάτου της το καλλιτεχνικό στερέωμα μένει κατά λίγο φτωχότερο και οι συνάδελφοι και οι αγαπημένοι της βυθίστηκαν στο πένθος. Ο Σπύρος Μπιμπίλας όπως πάντοτε σαν Πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook για την ταλαντούχα ηθοποιό.

Μίνα Αδαμάκη: Το δημοσίευμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη. Η ηθοποιός πάλευε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και το απόγευμα της Παρασκευής την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε μέσα από τα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε τα εξής. «Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας… Η γλυκιά μας Μινα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτόκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξίδι».

Μίνα Αδαμάκη: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στον Βόλο. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά». Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής». Είχε παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Ορισμένες από αυτές είναι οι «Τρεις Χάριτες», «Το δις εξαμαρτείν», “Safe Sex”, «Τo κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο».

Μίνα Αδαμάκη: Ο Σάλος με τα δημοσιεύματα για τον θάνατο της την προηγούμενη κυριακή και η διάψευση απο το Σπύρο Μπιμπίλα

Σάλος είχε δημιουργηθεί από το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που θέλουν την Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή και τα οποία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Οι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο αμέσως ήρθαν σε επικοινωνία μεταξύ τους προκειμένου να ζητήσουν απάντηση από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έχοντας δεχτεί δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα το μεσημέρι της Κυριακής, απάντησε με ανάρτησή του στο facebook.

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας», έγραψε στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα