Πανελλήνια συγκίνηση: Η χαρά έγινε τραγωδία 8 μέρες μετά – Φωτογραφίες από τον γάμο της άτυχης Άντζελας

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από το γάμο της Άντζελας Μανταλιός, οχτώ ημέρες πριν σκοτωθεί μαζί με τον αδερφό της στο πολύνεκρο τροχαίο στη Λιβύη που σόκαρε το πανελλήνιο.

Είχε παντρευτεί λίγες ημέρες πριν το μοιραίο ταξίδι

Τα δυο αδέλφια ήταν παιδιά του Έλληνα προέδρου της κοινότητας της Βεγγάζης όπου συμμετείχαν εθελοντικά ως διερμηνείς στην ελληνική αποστολή στη Λιβύη.

Η Αγγέλα, όπως την αποκαλούσαν τα αγαπημένα της πρόσωπα, πριν σκοτωθεί στο τραγικό δυστύχημα, είχε δώσει χαρά στους γονείς της και τους φίλους της με τον γάμο της που είχε γίνει στην Αθήνα με χρώμα λιβυκό.

Κι αυτό γιατί είχε μεγαλώσει στη Λιβύη και αγαπούσε πολύ αυτήν τη χώρα. Οι γονείς της Αγγέλικα καμάρωναν την κόρη τους νυφούλα δίπλα στον αγαπημένο της Δημήτρη, με τον οποίο είχε γνωριστεί στο Λονδίνο, το διάστημα που σπούδαζε. Κανείς δεν φανταζόταν ότι μια εβδομάδα μετά η Αγγέλικα θα ήταν νεκρή και θα μαύριζε τις καρδιές όχι μόνο της οικογένειάς της, αλλά και όλου του πανελλήνιου.

«Η Λιβύη ήταν η δεύτερη πατρίδα τους και πάλευαν για την ανασυγκρότησή της»

«Ήταν δύο παιδιά που αγαπούσαν βαθιά την Λιβύη, ήταν η δεύτερη πατρίδα τους και πάλευαν για την ανασυγκρότηση της χώρας. Η Αγγέλα ήταν ανήσυχη με την κατάσταση που επικρατεί στη Λιβύη και ήθελε να πάει να τους βοηθήσει. Ήθελε να πάρει μέρος στην ελληνική αποστολή χωρίς δεύτερη σκέψη όπως κι έκανε. Σε αυτό το ταξίδι παρότρυνε και τον αδερφό της να την ακολουθήσει να φύγουν μαζί, να βοηθήσουν μαζί και δυστυχώς το ταξίδι αυτό είχε τραγική κατάληξη» λέει στο protothema.gr φίλος της οικογένειας και συνεχίζει:

«Η Αγγέλα ήταν μια δυνατή γυναίκα, ήταν ατρόμητη από παιδί και λάτρευε τα άλογα, ήταν ιππεύτρια. Είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κing’s College. Είχε δουλέψει στο μάρκετινγκ εταιρειών, στο κομμάτι του τουρισμού και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν κι εκείνη στις επιχειρήσεις του πατέρα της. Το πάθος της ήταν τα άλογα και τα σκυλιά. Μιλούσε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, αραβικά, γερμανικά και ελληνικά). Είχε μάθει αραβικά από μικρή παίζοντας με τα παιδιά στις γειτονιές της Βεγγάζης».

Ο Φίλιππος εργαζόταν στην κατασκευή του νέου power plant στο Τομπρούκ

«Ο Φίλιππος σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Είχε εργαστεί σε χώρες της Μέσης Ανατολής, στη Λιβύη και το Κατάρ, στην Πορτογαλία και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στις δραστηριότητες του πατέρα του, του Κανάκη Μανδαλιού, προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης, στην εταιρεία Sikelis και Lead Engineering A.E.».

Στην παρούσα φάση, ο Φίλιππος «εργαζόταν συγκεκριμένα στην κατασκευή του νέου power plant στο Τομπρούκ και στο πολεοδομικό σχέδιο της Βεγγάζης στο σχεδιασμό του αποχετευτικού δικτύου», καταλήγει στο protothema.gr ο φίλος της οικογένειας των δύο αδερφών.

Related posts

Σοβαρό τροχαίο: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στα και έπιασε φωτιά, νεκρός ο οδηγός

Εκτακτο – Μεγαλη φωτια στο πολυτελές yacht με 110 επιβάτες: Πηδούν στη θάλασσα για να σωθούν

‘Εκτακτη προειδοποίηση: Θερμικές καταιγίδες μετά τον καύσωνα – Ποιες περιοχές θα πλήξουν