Πανελλήνια οργή για μητέρα ΑμεΑ που παράτησε στο δρόμο την κόρη της γιατί δεν άντεχε να τη φροντίζει

Η 23χρονη κοπέλα πέρασε εφιαλτικές ώρες όταν βρέθηκε μόνη της σε μια άγνωστη πόλη, αφού η μητέρα της φαίνεται να την εγκατέλειψε.

”Δεν μπορώ και δεν θέλω πια να ζω μαζί της”: Τα λόγια της μητέρας της

«Πάγωσαν» ακόμα και οι αστυνομικοί όταν προχθές, την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου Μαγνησίας πέρασε μία 23χρονη κοπέλα, η οποία ζήτησε βοήθεια, καθώς η μητέρα της, την είχε εγκαταλείψει σε μία ξένη πόλη, χωρίς να γνωρίζει κανέναν και χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη.

Μάλιστα, όπως τόνισε η 23χρονη στους αστυνομικούς η ίδια βρήκε «στέγη» στις καρέκλες καφετέριας, στην παραλία του Βόλου, περνώντας μία εφιαλτική νύχτα. Σημειώνεται ότι η κοπέλα μαζί με την μητέρα της είναι από τα Τρίκαλα και στον Βόλο βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές.

Αμέσως οι αστυνομικοί αναζήτησαν και κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ προκειμένου να δουν τι συνέβη. Με απάθεια, η γυναίκα τους απάντησε ότι «από τη στιγμή που μόνη της έφυγε από το σπίτι, ας γύριζε σε αυτό». Με εντολή του εισαγγελέα, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr η 23χρονη κοπέλα έμεινε στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, εκεί όπου οι αστυνομικοί της πρόσφεραν φαγητό και ζεστασιά.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 23χρονη, η μητέρα της, της στερεί ακόμα και το αναπηρικό επίδομα που λαμβάνει, αφήνοντάς την χωρίς χρήματα, ενώ για ημέρες δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική της αγωγή. Θείος της κοπέλας μετέβη στον Βόλο, για να την πάρει, ενώ η μητέρα έλαβε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, δείχνοντας όμως ότι δε μπορεί και δε θέλει να ζει με το παιδί της.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»