«Πάλι πέθανα» : Έξαλλος ο Αντώνης Λουδάρος με δημοσίευμα που τον θέλει νεκρό – Απειλεί με μηνύσεις

Για μια ακόμη φορά, “νεκρός” δημοσιεύτηκε, ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, με δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πεθάνει.

Στο παρελθόν, έχει ξανά συμβεί αυτό, όμως, αυτή τη φορά, ο Αντώνης Λουδάρος, βγήκε από τα ρούχα του.

Αντώνης Λουδάρος: Προειδοποιεί με μηνύσεις

Ο ίδιος προειδοποιεί ότι την επόμενη φορά θα προβεί στις απαραίτητες νομικές κινήσεις καθώς υπάρχουν και συγγενείς του που ανησυχούν κάθε φορά που διαβάζουν κάτι τέτοιο γι΄αυτόν.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Αντώνης Λουδάρος: «Για ακόμα μία φορά με πέθαναν. Αν το συνεχίσουν για μερικά κλικ παραπάνω θα προβώ σε ενέργειες. Για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησύχησαν τους πληροφορώ ότι είμαι μία χαρά! Nτροπή σας».

Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αντώνης Λουδάρος δήλωσε: «Νεύριασα και γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο “ο Λουδάρος πέθανε”, που έλεγε άλλα μέσα στο κείμενο. Για κάποια κλικαρίσματα κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει πολύ χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;»

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»