Παίρνει θέση ο Ρώμας για τη φωτογραφία με τον 53χρονο βιαστή: “Δεν είναι φίλος μου”

Χάρης Ρώμας: Δημόσια μίλησε ο γνωστός ηθοποιός για την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο με τον φερόμενο ως δράστη, 53χρονο από τα Σεπόλια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και μαστροπεία.

Χάρης Ρώμας: Παίρνει θέση για τη φωτογραφία με τον 53χρονο

Ο ηθοποιός τον χαρακτήρισε «τέρας» και «σάτυρο» και σημείωσε πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση». «Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο, όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού. Ανέφερε, επίσης, πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα