“Πάγωσαν” στο άκουσμα του ονόματος: Αυτός είναι ο εφοπλιστής που αυτοκτόνησε στη Βούλα-Το σημείωμα στη γυναίκα του

Το Αστυνομικό Τμήμα δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης κλήση συναγερμού σχετικά με το θάνατο Έλληνα εφοπλιστή, ηλικίας 63 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βούλα επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου. Ο άνδρας χρησιμοποίησε καραμπίνα για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αuτός είναι ο γνωστός εφοπλιστής που έβαλε τέλος στη ζωή του

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φρουρός του ανακάλυψε τον 63χρονο Έλληνοσύρο Imad Zane νεκρό από τραύματα πυροβολισμών στο υπόγειο του σπιτιού του. Αφού άφησε ένα σημείωμα στην πρώην σύζυγό του, ο άνδρας τελικά αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ.

Λέγεται ότι ο 63χρονος εφοπλιστής, ο οποίος ανακαλύφθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του το απόγευμα της Πέμπτης, άφησε σημείωμα πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εφοπλιστής γράφει στη σύζυγό του εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την τραγική επιλογή και ενημερώνοντάς την ότι πρόκειται να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω», φέρεται να έγραψε ο 63χρονος εφοπλιστής στη σύζυγό του πριν αυτοκτονήσει με όπλο.

Ο 63χρονος εφοπλιστής Ιμάντ Ζέιν (Imad Zein), έχει μαζί με τα αδέρφια του είχε την ναυτιλιακή εταιρεία Naftomar.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα