«Πάγωσαν» όλοι στο Δημαρχείο: Νεκρή ξαφνικά η γλυκιά Μαρία Θησέως – Η επιθυμία της οικογένειας και το “αντίο” των συναδέλφων

Θρήνο και βαρύ πένθος σκόρπισε στον Δήμο Λευκωσίας ο αδόκητος θάνατος της Μαρίας Θησέως, λειτουργού στην Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας. Επίσης, έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός, ποιητής και συγγραφέας μυθιστορημάτων Λευτέρης Χαψιάδης.Σε ανακοίνωση, ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει βαθύ συγκλονισμό για τον απροσδόκητο θάνατο της Μαρίας η οποία «εντάχθηκε στην υπηρεσία του Δήμου το 2010 και υπηρέτησε με αφοσίωση επί σειρά ετών τον τομέα της Δημόσιας Υγείας.»

Η επιθυμία της οικογένειας

«Η οικογένεια του Δήμου Λευκωσίας έχασε αιφνίδια, ένα από τα δικά της παιδιά, μια αξιόλογη συνεργάτιδα και υπάλληλο. Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Δήμου Λευκωσίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.»

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, και ώρα 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στον Στρόβολο. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:30, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Ψημολόφου. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές σε ευαγή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση

Related posts

Είπε το πιο σημαντικό: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 50χρονης Ελισάβετ λίγη ώρα πριν την κατασπαράξουν τα σκυλιά

Τα παιδιά της τα άκουσαν όλα: Δεν το χωρά ανθρώπινος νους – Έτσι έγινε η επίθεση σκύλων στην 50χρονη γυναίκα

«Κρατήσου, Γιώργο, μείνε μαζί μας»: Κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα