«Πάγωσαν» χιλιάδες Έλληνες πολίτες: Δεν θα δοθεί φέτος το δώρο Πάσχα – Τι θα πάρουν στη θέση του

Στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Σκυλακάκης για το φετινό δώρο Πάσχα.

Δεν φαίνεται πως θα δοθεί έξτρα δώρο Πάσχα σε χαμηλοσυνταξιούχους, σε δικαιούχους επιδόματος παιδιού και ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Όπως είπε προ ολίγου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Σκυλακάκης, δεν φαίνεται πως θα υπάρξει επανάληψη της καταβολής του έκτακτου επιδόματος ενόψει Πάσχα.

Τι ειπώθηκε για το δώρο Πάσχα

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» τόνισε «Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάποιο μαζικό δημοσιονομικό πακέτο, δεν πρόκειται να κάνουμε μια εκλογική περίοδο η οποία θα στηρίζεται στο χρήμα του φορολογούμενου. Εμείς πάντοτε παίρναμε μέτρα με βάση το δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε, ολοκληρώθηκε αυτή η φάση. Έχουμε αφήσει ένα πολύ μικρό περιθώριο, κάποιες μικρές ρυθμίσεις από εδώ και από εκεί που είναι αναγκαίες και που κάθε φορά γίνονται, κάθε φορά έχουμε ρυθμίσεις, αλλά τίποτε προεκλογικό με τον χαρακτήρα του κομματικού προεκλογικού δεν πρόκειται να γίνουν. Ο πρωθυπουργός το είπε με σαφήνεια και εγώ ως υπεύθυνος δημοσιονομικής πολιτικής σας επαναλαμβάνω τα ίδια».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας «Δεν υπάρχει “δώρο Πάσχα”, αυτό κάθε φορά που δίνεται όταν δίνεται είναι εφάπαξ. Τώρα έχουμε το market pass, καλύπτουμε αυτή την ανάγκη. Καλύψαμε και μια μεγάλη ανάγκη στους συνταξιούχους, ολοκληρώσαμε».

Related posts

Πανελλήνια θλίψη: “Έφυγε” ο γηραιότερος φοιτητής στην Ελλάδα!

Κώστας Ηλιάκης: 18 χρόνια μετά από τον θάνατο του Έλληνα σμηναγού από τουρκικό F-16

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της