«Οποίος λέει την αλήθεια.»: Νέο «χτύπημα» του Μάνου Δασκαλάκη στον Αλέξη Κούγια – Η δήλωση που δε θα μείνει ασχολίαστη

Η υπόθεση της Πάτρας, ξεκίνησε με πρώτο μάρτυρα, τον πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη. Ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης από την Πάτρα, έδωσε τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του δικηγόρου περί «νέου κατηγορούμενου». Φυσικά, η κόντρα με τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, συνεχίζεται και εκτός έδρας.

Στις 7 Φεβρουαρίου, θα συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας ανέφερε ότι μετά την κατάθεσή του υπάρχουν νέα στοιχεία και ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέος κατηγορούμενος.

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών έδωσε τη δική του απάντηση, λίγες ώρες μετά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όποιος λέει την αλήθεια, δε φοβάται τίποτα»

Υπόθεση Πάτρας: Oι άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεση του περιέγραψε άγνωστα περιστατικά, όπως αυτό του διαζυγίου λίγο πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο. Ο δικηγόρος του μιλώντας την Τρίτη στο Star αποκάλυψε τι του είπε στην πρώτη συνάντηση που είχαν.

Ο κ. Κούγιας τόνισε: «Επεξεργαστήκαμε όλες τις εκδοχές των καταθέσεων του Δασκαλάκη και έχουμε άλλα στοιχεία ώστε να αντιμετωπίσουμε τις αρχικές δηλώσεις, άλλα στοιχεία να αντιμετωπίσουμε τις μετέπειτα δηλώσεις. Γιατί έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις, καταθέσεις.

Και μετά την προχθεσινή ακροαματική διαδικασία, που είπε εντελώς καινούρια πράγματα, έχουμε και για αυτή την εκδοχή κάποια στοιχεία τα οποία πραγματικά θα εκπλήξουν το δικαστήριο. Γιατί τότε θα καταλάβουν όλοι ότι ήταν ολέθριο σφάλμα του κ.Δασκαλάκη έναντι της κυρίας κατηγορουμένης και να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας»

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα