Ομοφοβικό αμόκ σε καρναβάλι – Έβγαλαν καρνάβαλο «Κασσελάκη» με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες από το καρναβάλι στα Μωραΐτικα της Κέρκυρας: Όργιο ομοφοβίας και σεξισμού με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη

Οι διοργανωτές του καρναβαλιού στα Μωραΐτικα – ανήμερα της άγριας τρανσφοβικής επίθεσης στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης – αποφάσισαν να κάψουν για καρνάβαλο ομοίωμα του Στέφανου Κασσελάκη.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και με λεζάντα «εμείς καίμε Κασσελάκη», παρουσιάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως καρνάβαλος με βαμμένα χείλια και γυναικεία εσώρουχα.

Όπως αναφέρει το corfupress.com – που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες – η επιλογή να σατυριστεί ένα πολιτικό πρόσωπο στο καρναβάλι, όχι για τις πράξεις του αλλά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, είναι τουλάχιστον ατυχής.

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, ωστόσο, παρότι όπως φάνηκε, μεγάλο μέρος του πλήθους ανέχθηκε τη «δημιουργία», δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την εικόνα της χυδαίας προσωπικής επίθεσης κατά ενός ανθρώπου που αποφάσισε να δηλώσει ανοιχτά τη σεξουαλικότητά του.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»