Ομοφοβική δήλωση από τον πρεσβευτή του Κατάρ: «Η ομοφυλοφιλία είναι νοnτική βλάβn»

Πρεσβευτής Κατάρ: Σε μία προκλητική δήλωση με ομοφοβικό και ρατσιστικό υπόβαθρο προχώρησε σε μία από τις συνεντεύξεις του με αφορμή διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας. Η δήλωσε έχει προκαλέσει σάλο και τα μέσα μιλούν για καθαρή ομοφοβία εκ μέρους του.

Πρεσβευτής Κατάρ: Η προκλητική συνέντευξη

Η συνέντευξη, που πραγματοποιήθηκε στην Ντόχα λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του τουρνουά, διακόπηκε αμέσως από αξιωματούχο της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Σαλμάν συζητούσε το θέμα της ομοφυλοφιλίας -που είναι παράνομη στο Κατάρ. Ο Σαλμάν είπε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι «haram», δηλαδή «απαγορευμένο» σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.

«Είναι νοητική βλάβη», υποστήριξε ο Σαλμάν, χωρίς καμία ντροπή.Καθώς πολλοί άνθρωποι αναμένεται να ταξιδέψουν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, «ας μιλήσουμε για τους ομοφυλόφιλους», είπε επίσης.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι όλοι θα δεχτούν ότι έρχονται εδώ. Αλλά θα πρέπει να αποδεχθούν τους κανόνες μας», δήλωσε, προσθέτοντας ότι ανησυχεί μήπως τα παιδιά μάθουν «κάτι που δεν είναι καλό», όπως μεταδίδει το CNN.

Πρεσβευτής Κατάρ: Δείτε όλο το βίντεο

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»