Όλοι οι Άγιοι μαζί σου: Αισιόδοξα νέα για τον αστυνομικό στου Ρέντη-Τι είπαν οι γιατροί του

Θετικά νέα για τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη. Οι γιατροί κατάφεραν να ελέγξουν πλήρως την αιμορραγία

Όλοι οι Άγιοι διπλα του

Για πέμτπη μέρα νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο 31χρονος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ, ο οποίος δέχθηκε φωτοβολίδα στο πόδι κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού, ωστόσο οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους καθώς κατάφεραν να ελέγξουν πλήρως την αιμορραγία.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν έχει χρειαστεί να κάνει μετάγγιση αίματος, με την τελευταία να γίνεται προχθές, Κυριακή, τρεις μέρες μετά τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη.

Ρέντη: Η εκτίμηση των γιατρών

Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βλέπουν τις παραπάνω εξελίξεις, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, ως δείγμα προόδου, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιούν καθαρισμούς στο βαθύ τραύμα προκειμένου να αποφύγει κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

«Αχτίδα αισιοδοξίας» για τους γιατρούς αποτελεί, παράλληλα, το γεγονός ότι ο υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ είναι 31 χρονών και υγιής, εκφράζοντας έτσι την ελπίδα τους ότι θα συνέλθει.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα