Όλοι μιλάνε για τον Γιώργο Λιάγκα: Είπε με μια ανάρτηση όσα δεν τόλμησε κανείς να πει για τις δηλώσεις του Καραμανλή και χειροκροτήθηκε

Μετά την παραίτηση του Υπουργού μεταφορών Κώστα Καραμανλή, οποίος έκανε τις πρώτες δηλώσεις έχοντας… το σκονάκι του. Του είχαν ετοιμάσει «σκονάκι» σε περίπτωση που τον πιέσουν οι δημοσιογράφοι τι να απαντήσει.

Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδραση στο σκονάκι του Καραμανλή

Σχετικά με το σκονάκι, ο Γιώργος Λιάγκας, απάντησε: «Πάμε τώρα στο απαύγασμα της ξεφτίλας. Του γράψανε ένα κείμενο γιατί είναι δύσκολες οι ώρες, δεν μπορούσε να το πει, δεν έχουν όλοι αυτό το χάρισμα επικοινωνίας και από κάτω, το αποκαλύπτουμε εμείς σήμερα…Μέχρι να μας κόψουν θα τα λέμε όλα. Υπάρχουν σκονάκια στους πολιτικούς; Υπάρχει σκονάκι σε μια ανθρώπινη στιγμή που βγαίνει να απολογηθεί και να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους 56 που πέθαναν και τους συγγενείς τους. Υπάρχει σκονάκι για το πώς θα διαχειριστεί τη δύσκολη ερώτηση; Το πιστεύετε αυτό;..

Να πει φεύγει από την πολιτική. Όλοι όσοι κυβέρνησαν είναι τα ίδια μη το πω όπως το αισθάνομαι. Αυτή είναι η ξεφτίλα της ελληνικής πολιτικής. Αντί να μιλήσει ανθρώπινα γι’αυτό που έγινε στην ελληνική κοινωνία του έκαναν σκονάκια πώς να απαντήσει στις πιέσεις των δημοσιογράφων για να βγει όσο το δυνατό λιγότερο τσαλακωμένος. Αυτό τους ενδιαφέρει να βγουν το λιγότερο τσαλακωμένοι».

Με τον Τάσο Τεργιάκη να ξεσπάει: «Σκονάκι στον θρήνο, σκονάκι στην τραγωδία. Σκονάκι σε αυτό που θα έπρεπε να πει με δυο λέξεις “παραιτούμαι, πάω σπίτι μου, δεν τα κατάφερα”».

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»