Όλοι χειροκροτούν το Γιάννη Βούρο: Η κίνηση ανθρωπιάς του δημάρχου Χαλκηδόνας για τους Τούρκους σεισμόπληκτους που συγκίνησε

Αρκετοί δήμοι έχουν προχωρήσει στην συλλογή είδη πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες της Τουρκίας και της Συρίας. Ένας από αυτούς είναι και ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο.

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την ανθρωπιστική τραγωδία που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία, ο αγαπημένος στο κοινό ηθοποιός κάλεσε τους συνδημότες του να συνδράμουν τους ανθρώπους αυτούς, συλλέγοντας άμεσα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Γιάννης Βούρος: Η βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας

Στην δήλωση του ο δήμαρχος ανέφερε: «Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς καλούν τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, που βιώνουν αυτές τις μέρες τις επιπτώσεις των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τις χώρες τους»

Ο δήμαρχος ήδη συγκέντρωσε ιατροφαρμακευτικό υλικό, ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια) και είδη ατομικής υγιεινής.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στον χώρο του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου (Βάρναλη και Περικλέους) στη Νέα Χαλκηδόνα, μέχρι την Παρασκευή, για να μπορέσουν μετά να σταλούν γρήγορα όλα τα συγκεντρωθέντα στις πληγείσες περιοχές. Το δράμα αυτών των ανθρώπων συγκίνησε πολύ τον Γιάννη Βούρο, ευαίσθητος πάντοτε σε τέτοια ζητήματα, κι έσπευσε να βοηθήσει.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»