Όλο το ίντερνετ μιλά για την Άννα Μαστοράκου: Βρήκε τη μαστόρισσά του ο Κούγιας, του είπε όσα δε τόλμησε κανείς

Ο Αλέξης Κούγιας, υπέβαλε μήνυση για ψευδή κατάθεση, σε βάρος της παιδοχειρουργού από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο) επειδή αρνήθηκε επίμονα να σχολιάσει την κλινική εικόνα της Τζωρτζίνας όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο.

Oι δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 3/5 ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, πριν την έναρξη της δίκης Πισπιρίγκου, σόκαραν εκ νέου.

Οι απειλές του Αλέξη Κούγια

Τα έβαλε πάλι με τον συνταξιούχο -πλέον- αναισθησιολόγο, κ. Χασαπόπουλο, στον οποίον θα υποβάλει μήνυση για σκοπούμενη σωματική βλάβη και μάλιστα με το ενδεχόμενο δόλου, επειδή έκανε ΚΑΡΠΑ 50 λεπτών στην Τζωρτζίνα Δασκαλάκη, παρότι την επανέφερε στη ζωή, αλλά κατ’ αυτόν την κατέστησε τετραπληγική!

Ουσιαστικά ο κ. Κούγιας επανέλαβε ότι ο κ. Χασαπόπουλος «στερείται ιατρικής ηθικής, επειδή δεν έκανε ΚΑΡΠΑ 10 έως 20 λεπτών, όπως προβλέπεται, αλλά πολύ παραπάνω, κάτι που δεν χρειαζόταν, αφού το παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό!».

Απάντηση όμως έλαβε από τον εντατικολόγο, Ανδρέα Ηλιάδη ο οποίος τόνισε πως όσο μπορεί ένας γιατρός θα προσπαθεί να χαρίσει ζωή, ειδικά σε ένα παιδί.

Για το ζήτημα των μηνύσεων Κούγια -αφού έχει απειλήσει 4 – 5 γιατρούς- η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Αννα Μαστοράκου, δήλωσε: «Εμείς κρατούμε ψύχραιμη στάση και στάση αναμονής. Ενδεχομένως να προβαίνει ο κ. Κούγιας σε προκλητές στοχευμένες αντιδικίες με γιατρούς, με σκοπό την εξαίρεσή τους από μάρτυρες. Ίδια στάση τηρεί το υπουργείο Υγείας και η 6η ΥΠΕ, που αναμφισβήτητα είναι στο πλευρό των γιατρών»!

Related posts

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη

Κόλαση φωτιάς στη Στιμάγκα Κορινθίας: Στη μάχη με τις φλόγες 140 πυροσβέστες και εναέρια μέσα – «Δεν έχουμε νερό»