Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για την Έλενα Ακρίτα: Είπε για την πολιτική και τη φωτιά αυτό που δεν τολμάει κανείς

«Όταν έρθει η ώρα θα γίνει ο απολογισμός, όχι τώρα», αυτό ήταν το μήνυμα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα για τις φωτιές στη Σαρωνίδα.

Έστειλε ένα μήνυμα σε όσους βιάζονται να αποδώσουν ευθύνες

«Οι σαραντατακατό και οι καλαναπάθετε όταν καίγεται το σύμπαν γύρω μας, είναι ανεπιθύμητοι σε αυτό το προφίλ. Βάλτε την πολιτική σας σπέκουλα στο κουβαδάκι σας και σ’ άλλη παραλία», ενώ σε σχόλιο πρόσθεσε πως δεν είναι ώρα για να γίνει ο απολογισμός των ευθυνών για την φωτιά.

Μάλιστα η βουλευτής απάντησε σε έναν από τους followers: «Εγώ δεν βρίζω πάνω στα καμμένα πτώματα των ζωων, και το κατεστραμμένο βίος των ανθρώπων, συγχωρέστε με».

Σε ανάρτηση που έκανε λίγο αργότερα ανέφερε πως από «καθαρή τύχη» δεν βρισκόταν χθες στο σπίτι της στη Σαρωνίδα, ωστόσο εξέφρασε την ανησυχία της για τους γειτονές της που ήταν στην περιοχή της ανατολικής Αττικής. «Η οικογένεια μου κι εγώ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Από καθαρή τύχη δεν είμαστε απόψε στη Σαρωνίδα, όμως ο κίνδυνος για τη γειτονιά μας,τους φίλους, τα ζώα και το σπίτι μας που χτίστηκε με τόση αγάπη το 1993 δεν έχει περάσει. Έχουμε και κάτι αλεπουδάκια που ταΐζουμε. Ελπίζω να είναι καλά» έγραψε.

Related posts

Εκτακτο – Μεγαλη φωτια στο πολυτελές yacht με 110 επιβάτες: Πηδούν στη θάλασσα για να σωθούν

‘Εκτακτη προειδοποίηση: Θερμικές καταιγίδες μετά τον καύσωνα – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

Παγκόσμιο μπλακ άουτ: Χιλιάδες επιβάτες περιμένουν με τις ώρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – «Έπεσαν» τα συστήματα της Microsoft