Όλα τα Χανιά στήριξαν την 20χρονη Ραφαέλα: Ο κόσμος έδειξε ακόμα μια φορά την αγάπη και την αλληλεγγύη του

Η 20χρονη Ραφαέλα χρειάζεται την οικονομική ενίσχυση όλων μας και γνώρισε μεγάλη αποδοχή και αγάπη από τον κόσμο στα Χανιά.

Η εκδήλωση για τη Ραφαέλα

Εκεί, στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σχολείου, όπου υπήρξε μαθήτρια η Ραφαέλα κάνοντας τα πρώτα της όνειρα ως μικρό κορίτσι, εκατοντάδες Χανιώτισσες και Χανιώτες κάθε ηλικίας είπαν ένα «παρών» ψυχής!

Ο κόσμος απάντησε θετικά στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση και έδωσε το δυναμικό παρών καθώς χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν την 20χρονη Χανιώτισσα και βρέθηκαν στο Δημοτικό σχολείο Τσικαλαριών και για να διασκεδάσουν με τους Στέλιο Βαμβακά, Νίκο Καρκάνη, Ανδρέα Μανωλαράκη και Γιώργο Φραντζεσκάκη& και Γιώργο Στρατάκη οι οποίοι να σημειωθεί ότι συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στη Ραφαέλα Πιτσικάλη, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά, μέσω βιντεοκλήσης, και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους για τη στήριξή τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και οι αντιδήμαρχοι Χανίων Μιχάλης Τσουπάκης, Στέλιος Μιχαηλάκης και Αντώνης Βαρδάκης.

Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο για την στήριξη σε αυτή την περιπέτεια της Ραφαέλας! Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και σύντομα ξανά στο σπίτι της”, έγραψαν οι διοργανωτές ευχαριστώντας τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα