Οικογενειακό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 42χρονη Κατερίνα που την έπνιξε ο πατέρας της – «Ετοιμαζόταν να πάει σε rave party»

Οικογενειακό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αναστατωμένοι είναι οι γείτονες της 42 ετών Κατερίνας που έπνιξε ο πατέρας της. «Ετοιμαζόταν να πάει σε rave party» τόνισε γείτονάς της.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δηλώνουν σοκαρισμένοι αφού η κοπέλα παρά τα όποια προβλήματα υγείας είχε όρεξη για ζωή και δεν είχε δείξει σημάδια πως ταλαιπωρείται. Οι μαρτυρίες αυτές έρχονται σε αντίθεση με όσα είπε ο πατέρας ο οποίος μετά την φρικτή πράξη του υποστήριξε πως ο ίδιος δεν ήθελε να τη βλέπει να ταλαιπωρείται.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων η 42χρονη δεν έδειχνε τον τελευταίο καιρό κάποια εξάντληση, σωματική ή φυσική, λόγω της πάθησής της.

«Η Κατερίνα ήταν ένα κορίτσι γεμάτο όρεξη και πάθος για τη ζωή» τονίζουν όσοι γνώριζαν την άτυχη 42χρονη, την οποία έπνιξε ο 69χρονος πατέρας της το απόγευμα της Τρίτης, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ψαροντούφεκο.

Η άτυχη Κατερίνα σε φωτογραφία του 2015 από το Facebook της

«Το κορίτσι ήταν μια χαρά, ετοιμαζόταν, μάλιστα, να πάει και σε ένα rave party που θα γινόταν σε μια καφετέρια. Ήταν κοινωνική, είχε παρέες και έβγαινε έξω και μόνη της πολλές φορές. Είχε το αμαξίδιο με την μπαταρία και έβγαινε βόλτες. Είχε πάντα μαζί της μια κυρία η οποία την εξυπηρετούσε και τρεις ημέρες την εβδομάδα ερχόταν ο πατέρας της και την κοιτούσε», επισημαίνει γείτονας της 42χρονης.

Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα καθώς από την ηλικία των 14 ετών διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και τα τελευταία χρόνια κινούνταν με ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο. Ωστόσο, όπως τονίζουν όλοι όσοι τη γνώριζαν από την μικρή πολυκατοικία της οδού Μετεώρων, στην περιοχή των Συκεών, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την εμπόδιζε στιγμή να χαμογελάει και να θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα για τον εαυτό της.






Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα