Οι γιατροί αναφέρουν για θαύμα: Μάχη για την ζωή δίνει ο 20χρονος Γεράσιμος – Ο μοναδικός που επέζησε από το πρώτο βαγόνι

Την δική του μάχη για την ζωή, δίνει ο 20χρονος που είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου Intercity που οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 57 επιβάτες, στα Τέμπη.

Ο Γεράσιμος Ιάσων Γεωργιάδης, με καταγωγή από τον Βόλο, είναι ο μόνος επιβάτης που κατάφερε να βγει ζωντανός από το πρώτο βαγόνι, και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Τραγωδία Τέμπη: Δίνει μάχη για την ζωή ο 20χρονος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για θαύμα, αφού δεν περίμεναν ότι ο νεαρός θα παρέμενε στη ζωή με τόσο σοβαρά τραύματα.

«Κάθε ώρα που περνά και την κερδίζει, είναι υπέρ του…» λένε οι γιατροί που παρακολουθούν τον 20χρονο που γλίτωσε επειδή εκτοξεύτηκε στα χωράφια μετά τη σύγκρουση.

Από πλευράς τους, οι γονείς του Ιάσονα ευχαριστούν από καρδιάς τους γιατρούς όπως επίσης και όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με το mega, οι γονείς ανέφεραν ότι τα παρέλαβαν τα πράγματα του παιδιού τους άθικτα, ενώ ο υπολογιστής του είχε μόνο μια μικρή ρωγμή.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα