«Ο βι@στής κυκλοφορεί ελεύθερος και το παιδί μου είναι κλεισμένο σπίτι» – Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης από την Χαλκιδική

Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού μιας 14χρονης κοπέλας στη Χαλκιδική. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο όταν η μητέρα της είχε καταγγείλει πως ο βιαστής του παιδιού της κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Σήμερα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπει σε δίκη τον κατηγορούμενο για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας από τη Χαλκιδική.

«Ο βιαστής κυκλοφορεί ελεύθερος και το παιδί μου είναι κλεισμένο σπίτι»

Η μητέρα συγκλονισμένη είχε περιγράψει αποκλειστικά στην εκπομπή Aλήθειες με τη Ζήνα και τoν Στρατή Λημνιό τον εφιάλτη που βίωνε η οικογένειά της.

«Η κόρη μου είναι ένα ανήλικο παιδάκι, ήρεμο, ήσυχο. Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έτρεμε και δεν μπορούσαμε να της βγάλουμε λέξη. Είχε μώλωπες, σημάδια στα πόδια και ήταν γδαρμένη στον λαιμό» ανέφερε η μητέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε τελικά η κοπέλα στην οικογένειά της, είχε συναντήσει στον δρόμο τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος ήταν γείτονάς τους. Εκείνος προσφέρθηκε να την πάει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της.

Η μητέρα περιέγραψε το σκηνικό της επίθεσης: «Προσπαθούσε να βγει το παιδί από το αυτοκίνητο και την τραβούσε από τα ρούχα. Το μπλουζάκι της ήtαν σκισμένο. Της είπε ότι ήταν πολύ φυσιολογικό αυτό, ότι πρέπει να γίνει, και πως το είχε κάνει και σε άλλα κοριτσάκια».

Και συνεχίζει: «Πιθανότατα να το έχει ξανακάνει, κι όμως εξακολουθεί να είναι έξω. Έπρεπε ήδη να είναι στη φυλακή. Κυκλοφορεί έξω αυτός ο άνθρωπος που είναι επικίνδυνος και εμείς καθόμαστε μέσα στο κλουβί μας».


Related posts

Μήτροπολίτης Πατρών: Πόλεμος κατά πατρίδας και Ορθοδοξίας, αντισταθείτε

Λαγούμια τέλος για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη – Ψάχνει άμεσα σπίτι και δουλειά

Προσοχή τις επόμενες ώρες – Πότε έρχεται και νέα επιδείνωση μέσα στην εβδομάδα