Ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένεια: Σπαρακτικό το τελευταίο «αντίο» για την 42χρονη Βάγια που ήταν στο μοιραίο τρένο

Η Λάρισα αποχαιρετά τη 42χρονη νοσηλεύτρια που σκοτώθηκε σε ένα από τα μοιραία βαγόνια και θρηνεί τον άδικο χαμό της.

Η 42χρονη Βάγια

Ανείπωτη θλίψη για τους νεκρούς της τραγωδίας στα Τέμπη έχει απλωθεί σε όλη τη χώρα. Σήμερα (4/3) κηδεύεται η 42χρονη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, νοσηλεύτρια στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η Λάρισα θα πει το τελευταίο «αντίο» στη Βάγια στις 12:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο, από όπου κατάγεται. Η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10:30 π.μ.

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω τον σύζυγό της, τα παιδιά της, τους γονείς της και τα αδέρφια της.

Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» την Βάγια, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

Η κίνηση στη μνήμη της

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 μ. ώρα που θα ψαλεί στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη 42χρονη Τυρναβίτισσα Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα.

Όπως αναφέρει το larissanet, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν τη μουσική.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας αλλά και στις οικογένειες όλων των θυμάτων.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»