Ο Πολάκης είπε ότι έχει φόρτο εργασίας αλλά ήταν στο καφενείο της Βουλής

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν πήγε να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και τον «κάρφωσε» ο Δημήτρης Κυριαζίδης της ΝΔ

Αυξημένες υποχρεώσεις στο υπουργείο Υγείας επικαλέστηκε ο κ. Παύλος Πολάκης, προκειμένου να δικαιολογήσει την αδυναμία του να παραστεί στην Βουλή και να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών, όμως, όπως κατήγγειλε ο κ. Δημήτρης Κυριαζίδης (ΝΔ), ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρισκόταν την ίδια ώρα στο καφενείο του Κοινοβουλίου.

«Ενημερωθήκαμε ότι ο υπουργός δεν μπορεί να παραστεί λόγω κωλύματος. Όμως, ο κ. Πολάκης είναι στο καφενείο. Να πάτε και να τον φέρετε στην αίθουσα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, εξηγώντας πως τα μέλη της κυβέρνησης υποχρεούνται να μετέχουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και ότι το νόημα των επίκαιρων ερωτήσεων είναι να συζητούνται στην ώρα τους και όχι όταν θα γίνουν ανεπίκαιρες.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης, είπε πως δεν είναι αρμοδιότητα του προεδρείου να αναζητά τους υπουργούς στα καφενεία. Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως η Βουλή έχει εντοπίσει τους «κοπανατζήδες» υπουργούς και θα υπάρξουν συστάσεις.

Πηγή

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα