Ο πατέρας του 16χρονου Ρομά απειλεί να σκοτώσει το παιδί του αστυνομικού: «Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση του πατέρα του άτυχου 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ομάδα ΔΙ.ΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του 16χρονου απειλεί με βεντέτα και λέει ότι θα περιμένει να μεγαλώσουν τα παιδιά του αστυνομικού για να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Οι δηλώσεις του πατέρα:

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω , γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο…πράγματα άσχημα θα γίνουν.

Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός…ο αστυνομικός […] Μεγαλώνει δυο παιδιά…Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ότι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω», ακούγεται να λέει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά.

Δείτε το βίντεο με σχετικές δηλώσεις:

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα