Ο Νέος Ντάνος! Αυτή Είναι Η Παίκτρια που Βγαίνει Απόψε ΞΑΝΑ Προτεινόμενη Αλλά ο Κόσμος ΔΕΝ Θα Διώξει Με Τίποτα!

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα των «Διασήμων» μιας και απόψε θα τους δούμε να χάνουν την Ασυλία.

Ακόμα ένας παίκτης της ομάδας τους θα αναγκαστεί να αποχωρήσει, με την ψηφοφορία να μην κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις μιας και –όπως αποδεικνύεται- οι Διάσημοι παραείναι σταθεροί στις ψήφους τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται σε εμάς από τον Άγιο Δομήνικο, στον τάκο για ακόμα μία φορά βγαίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μαζί της θα «παλέψουν» η Ελένη Χατζίδου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.
Μένουν μόνο λίγες ώρες για να δούμε αν τα spoilers θα επιβεβαιωθούν και απόψε.
Νέος Ντάνος λοιπόν., όχι τοσο στο αγωνιστικό κομματι αλλα στο κομματι της αγαπης του κοσμου η σπυροπουλου,η οποια εχει αρχισει και γινεται απιστευτα συμπαθης στο κοινο…

Ας θυμηθούμε μερικά κατα τα άλλα τυχαία περιστατικά

Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο «Survivor» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας. Η ομάδα των «Διασήμων» κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες διάβασαν μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Τα μηνύματα έφεραν ιδιαίτερη συγκίνηση στους παίκτες με πολλούς να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Μια από αυτές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που λύγισε όταν διάβασε μήνυμα από την κολλητή της φίλη.
Η ξανθιά παρουσιάστρια μας αποκάλυψε μια πιο ευαίσθητη πλευρά της αφού δεν την έχουμε ξαναδεί τόσο συγκινημένη. Εντύπωση όμως προκάλεσε η αντίδραση τριών συμπαικτριών της της Ελένης Χατζίδου, της Ξένιας και της Κατερίνας Δαλάκα.

Οι τρεις παίκτριες των «Διασήμων» ήταν ανέκφραστες σε όλη της διάρκειας ανάγνωσης του μηνύματος από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είχε προηγηθεί βέβαια το επεισόδιο που είχε η παρουσιάστρια με την Ελένη Χατζίδου και την έντονη λεκτική αντιπαράθεση με απειλές που είχαν οι δύο γυναίκες.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν