«Ο μπαμπάς μόλις σκότωσε τη μαμά»: Δολοφόνησε τη 38χρονη μπροστά στα παιδιά της, σοκάρει το τηλεφώνημα της κόρης

Ένα τραγικό συμβάν σοκάρει το Μιζούρι των ΗΠΑ, όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μπροστά στα τρία παιδιά της, ηλικίας 14, 12 και 7 ετών, μια 38χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συντρόφου της.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Η Τζαμέκα Γουίλιαμς ετοιμαζόταν για μια βραδινή έξοδο, όταν ο σύντροφός της και πατέρας δύο εκ των παιδιών της, της επιτέθηκε με πυροβολισμό, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Το φρικτό σκηνικό αποκαλύφθηκε μέσω τηλεφώνου, όταν η 14χρονη κόρη της Γουίλιαμς ενημέρωσε τη θεία της λέγοντας:

“Ο πατέρας μου μόλις σκότωσε τη μαμά.”

Μετά την επίθεση, ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αυτήν τη στιγμή αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η 38χρονη και ο δράστης είχαν εντάσεις πριν το φονικό περιστατικό. Συγγενείς του θύματος αναφέρουν ότι η σχέση τους είχε πολλές αντιφάσεις, ξεκινώντας από τη σχολική εποχή τους.

Ένας συγγενής της 38χρονης δήλωσε: ‘Όταν την παρατηρούσε να ισιώνει τα μαλλιά της και να προετοιμάζεται για την έξοδό της, της είπε: “Σήμερα δεν πρόκειται να φύγεις πουθενά,” προτού την επιτεθεί με πυροβολισμό που τελικά της στοίχισε τη ζωή.’”

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα