Ο λαός σώζει το λαό: Δωρεάν προσφορά δωματίων στη Λάρισα για τους συγγενείς των θυμάτων από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Τη δωρεάν προσφορά δωματίων στην Λάρισα προς των συγγενείς των θυμάτων και τραυματιών της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, με 38 νεκρούς μέχρι στιγμής και δεκάδες τραυματίες, αλλά και αγνοούμενους, ανακοίνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του  ΞΕΕ, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας, προχωρά άμεσα σε αυτή την πρωτοβουλία, για την διαμονή των συγγενών των θυμάτων και τραυματιών, αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνουν, ως ελάχιστη συνεισφορά του ξενοδοχειακού κλάδου στη διαχείριση αυτής της εθνικής τραγωδίας.

Τραγωδία Τέμπη: Η ανακοίνωση του ΞΕΕ

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, ερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών του, εκφράζει την οδύνη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα πλέον θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, προχωρά άμεσα στη δωρεάν προσφορά δωματίων προς τους συγγενείς των θυμάτων και τραυματιών για τη διαμονή τους αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, ως ελάχιστη συνεισφορά του κλάδου μας στη διαχείριση αυτής της εθνικής τραγωδίας, όπως τονίζεται.

Related posts

Εκτακτο – Μεγαλη φωτια στο πολυτελές yacht με 110 επιβάτες: Πηδούν στη θάλασσα για να σωθούν

‘Εκτακτη προειδοποίηση: Θερμικές καταιγίδες μετά τον καύσωνα – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

Παγκόσμιο μπλακ άουτ: Χιλιάδες επιβάτες περιμένουν με τις ώρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – «Έπεσαν» τα συστήματα της Microsoft