«Ο γιος μου ούρλιαζε δεν θέλω να καώ, δεν θέλω να πεθάνω»: Σοκαριστική μαρτυρία μέσα από το νοσοκομείο μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Μαρτυρίες που σοκάρουν με την τραγωδία στα Τέμπη, έχει βυθίσει το πανελλήνιο σε θλίψη. Σοκαριστική είναι η μαρτυρία,  στο Dnews, γυναίκας που ταξίδευε με τον 7χρονο γιο της προς Θεσσαλονίκη.

«Δεν θέλω να καώ, δεν θέλω να πεθάνω. Ο κόσμος να ουρλιάζει να φωνάζει βοήθεια. Όλοι σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε τι ζούσαμε» λέει αποκλειστικά στο Dnews η κ.Ζωή Σιώζη για τα πρώτα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης.

Τραγωδία Τέμπη: Η σοκαριστική μαρτυρία

Η κ.Σιώζη βρίσκονταν μαζί με τον γιο της στο βαγόνι 2 στη στιγμή της σύγκρουσης όταν, «χτυπήσαμε, ήταν πολύ σφοδρή η σύγκρουση. Το βαγόνι μας χτυπούσε ανεξέλεγκτα και έπεσε. Δεν μπορούσαμε να βγούμε από πουθενά είμασταν χτυπημένοι και σοκαρισμένοι».

Αμέσως όπως μας αποκαλύπτει ξεκίνησε ένας αγώνας επιβίωσης τόσο για το παιδί της όσο και για την ίδια. Ουρλιαχτά, κραυγές για «βοήθεια», το απόλυτο χάος.

«Νόμιζα πως ο γιος μου σκοτώθηκε, ήμουν σε σοκ, ούρλιαζα, ζητούσα βοήθεια» τονίζει στο Dnews η κ.Σιώζη και συνεχίζει «Μόλις τον είδα και άρχισε να κλαίει έψαχνα τρόπο να βγω».

Όπως ανέφερε: «Άνοιξε μια τρύπα στην λαμαρίνα και βγήκαμε από εκεί. Πατούσαμε πάνω σε σίδερα διαλυμένα σε ένα χάος, και σκαρφαλώσαμε όπου μπορούσαμε για να απομακρυνθούμε γρήγορα γιατί έβλεπα ότι υπήρχε φωτιά πολύ κοντά. Μας βοήθησε ένας συνεπιβάτης μας να βγούμε από την τρύπα που είχε ανοίξει και μετά μόνοι μας σκαρφαλώσαμε και απομακρυνθήκαμε αρκετά μέτρα».

Ευτυχώς, η κ.Σιώζη γλίτωσε με κατάγματα στα πλευρά «Πονάω αλλά αφού ζω είμαι καλά στο νοσοκομείο .Τόσο στο πανεπιστημιακό όσο και στο παλιό νοσοκομείο Λάρισας οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ηταν όλοι παραταγμένοι και μας περίμεναν. Έτρεχαν να μας βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ τόσο πολύ».

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη