Ο δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκε για τροχαίο στη Ρόδο: Έκανε σούζα και συγκρούστηκε με άλλη μηχανή

O 23χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδης, για μια ακόμη φορά οδηγήθηκε στο δικαστήριο, σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή, που του επέβαλε τη Δευτέρα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, για τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε στη Ρόδο. Ο 23χρονος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Όπως αναφέρει, η εφημερίδα «Δημοκρατική», το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00 εντός του οικισμού Πεύκων Λινδίων. Ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν κινείτο με την βέσπα του με κατεύθυνση από Ε.O. Λάρδου- Λίνδου προς τους Πεύκους όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή, οδηγός της οποίας ήταν ο 23χρονος.

23χρονος: Καταδικάστηκε για τροχαίο

Όπως ήταν αναμενόμενο, είχε ανατραπεί από την μηχανή, να σπάσει και τα δύο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Στον 23χρονο αποδίδεται ότι δεν επέδειξε τη δέουσα σύνεση κατά την οδήγηση, ούτε είχε τον πλήρη έλεγχο του οχήματός του ρυθμίζοντας την ταχύτητα αυτού με βάση τις επικρατούσες συνθήκες της οδού, οδηγούσε δε τη μοτοσυκλέτα του στην μία ρόδα («σούζα»), με συνέπεια να συγκρουστεί με το κανονικώς κινούμενο, σε αντίθετη κατεύθυνση επί της ανωτέρω οδού, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Κελετζιάν. Ο αθλητής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις χωρίς να έχει προσδιοριστεί η επάνοδός του.

Εξεταζόμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο αθλητής κατέστησε σαφές ότι ο κατηγορούμενος τον χτύπησε, ενώ το δίκυκλο του βρισκόταν σε θέση «σούζας», επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο ατύχημα όχι μόνο κλόνισε την υγεία του αλλά και του κόστισε στην πορεία του στο άθλημα.

Σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος κατέθεσε κι ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ο κατηγορούμενος… δεν θυμόταν πολλά από το περιστατικό αυτό. Ο κατηγορούμενος ειδικότερα θυμήθηκε ότι το όχημα του δεν βρισκόταν σε θέση «σούζας» και ότι δεν φορούσε κράνος, ενώ πιθανολόγησε ότι ούτε και ο αθλητής φορούσε κράνος.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της