Ο Άδωνις Γεωργιάδης τρέχει τα 42 χιλιόμετρα στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο 36ος Μαραθώνιος είναι… εδώ και φέτος και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην αυθεντική διαδρομή.

Για άλλη μια χρονιά η χώρα μας γίνεται το… επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αφού ο 36ος αυθεντικός Μαραθώνιος αναβιώνει εκεί που «γεννήθηκε». Μια διοργάνωση που έχει και φέτος χιλιάδες συμμετοχές με το πολιτικό «‘αρωμα» να μην λείπει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο στόχος του τερματισμού.

Μαραθώνιος – Στην αυθεντική διαδρομή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κάθε χρόνο και πιο… κουραστικά. Το 2017, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τρέξει στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων. Όχι μόνο τερμάτισε, αλλά έσπασε και το προσωπικό του ρεκόρ, με το μήνυμά του στο Twitter να τα… λέει όλα.

Το Twitter επέλεξε και φέτος για να πληροφορήσει τους ακολούθους του πως για πρώτη φορά συμμετέχει στην αυθεντική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων.

«Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία διότι σε λίγο ξεκινώ τον πρώτο μου πλήρη κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ. Στόχος φέτος ο τερματισμός, με τον χρόνο αν όλα πάνε καλά θα ασχοληθώ από του χρόνου. Ελάτε και σεις είναι μεγάλη γιορτή και σου αλλάζει την ζωή», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, δείχνοντας πως ο στόχος φέτος είναι το… νενικήκαμεν!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Σε μια πιο αναλυτική του δημοσίευση στο Facebook, επισημαίνει:

Πάνω από 50.000 δρομείς από 105 χώρες από όλον τον κόσμο έχουν κατακλύσει το λεκανοπέδιο, αποδεικνύοντας τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Πέρα από την αυθεντική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, περιλαμβάνονται διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και αγώνες για παιδιά και Άτομα με ειδικές Ανάγκες.

Την εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων έδωσε στις 8.30 ακριβώς ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας στο Σύνταγμα.

Μερικά μόλις λεπτά έπειτα από τις 09:00, δόθηκε και η εκκίνηση της αυθεντικής διαδρομής, από τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

[newsit]

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα