Ντυμένη νύφη της είπαν το αντίο: Δάκρυσε κι η Παναγία στην κηδεία της 22χρονης Πέννυ – Συγκλονίζει ο σύντροφος της

Βουβός ο πόνος στο τελευταίο αντίο, της 22χρονης Πέννυ, στις Αρχάνες Ηρακλείου. Ντυμένος γαμπρός, ο σύντροφος της με τον οποίο σκόπευαν να αρραβωνιαστούν αποχαιρέτησε την αγαπημένη του.

Στην κηδεία της αδικοχαμένης αθλήτριας ακουγόταν το «Σήμερα γάμος γίνεται». Το νυφικό τραγούδι έγινε μοιρολόι κι ο γάμος που δεν πρόλαβε να γίνει στοιχειώνει τη σκέψη του Αποστόλη. Το μυαλό του αδυνατεί να χωρέσει την ασύλληπτη τραγωδία. Πώς χάθηκε η Πέννυ του με αυτόν τον τρόπο;

Τραγική φιγούρα και η μητέρα της, που μέχρι προχθές καμάρωνε το κορίτσι της. Πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης με πολλές διακρίσεις προπονούσε ήδη μικρά παιδάκια και μοιραζόταν μαζί τους την αγάπη της για το υγρό στοιχείο.

Τα σπαρακτικά λόγια του συντρόφου της

Λίγη ώρα πριν το τελευταίο «αντίο» ο Αποστόλης είχε βρει τη δύναμη να μιλήσει στην ανταποκρίτρια του Star Γωγώ Αποστολάκη για την αγαπημένη του.

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ο άνθρωπος που με καταλάβαινε έφυγε. Τη δύναμή μου της την έδωσα για να σωθεί στο Βενιζέλειο και την πήρε μαζί της και την έχασα τη δύναμή μου. Την έχασα. Να μάθετε να αγαπάτε τους ανθρώπους σας, πράμα άλλο δε σας λέω. Πράμα άλλο».

Το χρονικό του συμβάν

Το χαμόγελο της Πέννυς «έσβησε» τα ξημερώματα Κυριακής. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οδηγούσε μια παιδική της φίλη. Πήγαιναν στις Άνω Αρχάνες.

Η 22χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο χτύπησε σε ένα δέντρο και η άτυχη αθλήτρια τραυματίστηκε βαρύτατα. Λίγες ώρες μετά «άφησε» την τελευταία της πνοή.

Η οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και είναι σε κατάσταση σοκ.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα