«Ντροπή σας, αυτά γιατί δεν τα μαζεύετε»: «Έφοδος» του δήμου σε παραλία της Xαλκιδικής, ξήλωσαν κλειδωμένες oμπρέλες

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στα Φλογητά Χαλκιδικής, όπου συνεργεία του δήμου έσπευσαν να ξηλώσουν τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες των μόνιμων κατοίκων, που τις είχαν «κλειδώσει» στην παραλία.

Στο σημείο βρέθηκε και η ΕΡΤ όπου μετέδωσε ζωντανά την απομάκρυνση των ομπρελών που αφήνουν οι κάτοικοι δεμένες με αλυσίδα στην παραλία, για να τις βρουν εκεί την επόμενη μέρα που θα πάνε για μπάνιο.

Έξαλλοι οι κάτοικοι του νησιού

Οι κάτοικοι μιλώντας στη δημοσιογράφο υποστήριξαν ότι επειδή ζουν μόνιμα στην περιοχή, τους διευκολύνει να αφήνουν εκεί ομπρέλες και ξαπλώστρες προκειμένου να μην τα κουβαλούν. Ωστόσο, πρόκειται για παράνομη «κατάληψη» του χώρου.

«Αυτά γιατί δεν τα κοιτάτε, την φτωχολογιά κοιτάτε; Ντροπή σας κυρία, μου είστε και στην ΕΡΤ» είπε κάτοικος της περιοχής διαμαρτυρόμενος.

Το σίγουρο είναι ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους και χωρίς εξαίρεση, ωστόσο μπορεί κανείς να αναρωτηθεί… Έχουν λύσει το πρόβλημα με τους επιχειρηματίες που εμπορευματοποιούν τις παραλίες και βγάζουν χιλιάδες ευρώ από τις ξαπλώστρες που έχουν στήσει μέχρι το κύμα, και τους έμεινε άλυτο το θέμα με τις ομπρέλες των μόνιμων κατοίκων; Την ώρα μάλιστα που τα ΜΜΕ μεταδίδουν εικόνες από beach bar που απλώνουν ξανά εξοπλισμό, μετά τους ελέγχους.

Δείτε το video






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα