«Ντράπηκε και η ντροπή»: Ασφαλιστικά μέτρα από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στους γονείς της Καρολάιν

Για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζήτησαν να αναλάβουν την γονική μέριμνα της εγγονής τους Λυδίας και να έχουν περισσότερη επικοινωνία με το παιδί.

Όπως κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευέλπιδων, οι γονείς του γυναικοκτόνου.

Υπόθεση Καρολάιν: Ζητάνε να αναλάβουν την φροντίδα της εγγονής του

Η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν, εγκαταστάθηκε, πρόσφατα μαζί με την μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες, ενώ είχε ζητήσει να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους άλλους παππούδες της, να είναι μέσω Skype και μόνο.

Ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μετά τον ισχυρισμό του ότι ο δολοφόνος της κόρης της, εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και η ίδια γνώριζε γι’αυτό και την σκότωσε, δήλωσε πριν λίγες μέρες πως η εγγονή του δεν θέλει να έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου. Ειδικότερα είχε πει:

«Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».

Συνεχίζοντας είπε: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο πατέρας δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα, αλλά η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία».

Yπόθεση Κάρολαιν: Στην Ευελπίδων οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα