Νούμερα που ζαλίζουν: Αυτό είναι το ποσό που θα παίρνει η Καϊλή πίσω από τα κάγκελα

Η Εύα Καϊλή θα συνεχίσει να πληρώνεται ως ευρωβουλευτής ακόμη κι αν μπει τελικά στη φυλακή και αποδειχθεί πως εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Κατάρ.

Στενεύει ο κλοιός για την Ευρωβουλευτή

Στενεύει ο κλοιός γύρω από την Εύα Καϊλή μετά και τα χρήματα που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για το Qatar Gate. Συγγενείς της Εύας Καϊλή υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα της, ο οποίος παραμένει στο Βέλγιο και ελέγχεται και του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.Την ίδια στιγμή, γίνονται έρευνες για τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή αλλά και για τον τρόπο που αποκτήθηκαν… Πιο συγκεκριμένα, συνολικά 4 ακίνητα, κάποια εξ αυτών αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, φέρεται να έχει στην κατοχή της η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.Ανάμεσα στα ακίνητα ξεχωρίζουν ένα ακίνητο 169 τ.μ. στο Ψυχικό. Πρόκειται για ένα σπίτι που ανακαίνιζε για έναν χρόνο η Εύα Καϊλή, προκειμένου εκεί να ξεκινήσει τη νέα της ζωή στο πλευρό του συντρόφου της, ο οποίος επίσης έχει συλληφθεί για το Qatar Gate.

Σύμφωνα με συμβούλο ακινήτων, που μίλησε στον Alpha, η αντικειμενική του αξία – χωρίς να υπολογιστεί το πάρκινγκ – υπολογίζεται στις 600.000 ευρώ. Η εμπορική του αξία υπολογίζεται ότι είναι περίπου στις 900.000 ευρώ.Το συγκεκριμένο διαμέρισμα στο Ψυχικό η Εύα Καϊλή το απέκτησε το 2019 έναντι 260.000 ευρώ με την αντικειμενική του αξία να εκτιμάται πάνω από 600.000 ευρώ. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες της Εύας Καϊλή, το ακίνητο αποκτήθηκε έπειτα από πώληση άλλου ακινήτου. Εκτός του ακινήτου της στο Ψυχικό, η Εύα Καϊλή έχει και ένα ακίνητο 44 τ.μ. στο Κολωνάκι, που το αγόρασε το 2005 έναντι 66.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ακίνητο αναφέρεται ως έδρα real estate, που ίδρυσε η ίδια με τον σύζυγό της. Ακόμη κι αν μπει στη φυλακή, παρότι καθαιρέθηκε από τα καθήκοντά της, θα παίρνει το ποσό των 8.500 ευρώ.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»