Νότης Σφακιανάκης: «Όταν μου απαγορεύουν να λέω την άποψη μου είναι φασισμός»

«Οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει τεράστια ζημιά παγκοσμίως. Δεν φοβάμαι αν θα τα βάλουν μαζί μου οι δημοσιογράφοι», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι μία εξαιρετικά αιρετική προσωπικότητα, που όταν αποφασίζει να κάνει δηλώσεις δε φοβάται να μην ωραιοποιεί την άποψή του και να διατυπώνει τελείως ρεαλιστικά όσα πιστεύει. Αυτή τη φορά, ο λαϊκός τραγουδιστής στο πλαίσιο της απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε τα παράπονά του απέναντι σε όσους τον έχουν στοχοποιήσει κατά καιρούς. Ειδικότερα, έκανε λόγο για το πόσο αδικημένος αισθάνεται ο ίδιος από όσους του έχουν αποδώσει χαρακτηρισμούς οι οποίοι, όπως λέει, δεν του ταιριάζουν, αλλά και για την ενόχλησή του από όλους εκείνους που δεν του επιτρέπουν να εκφράζει δημόσια την άποψή του. «Όταν μου απαγορεύουν να λέω την άποψή μου είναι φασισμός» .

Κατόπιν, τα έβαλε για άλλη μία φορά με τους δημοσιογράφους, που, όπως υποστηρίζει, παραποιούν τα λεγόμενά του ή δεν τα παρουσιάζουν ολοκληρωμένα, αλλά αποσπασματικά. Με τον τρόπο αυτό καταλήγουν οι απόψεις του να παρουσιάζονται διαφορετικές από εκείνες που στην πραγματικότητα είναι και καταλήγει λέγοντας ότι: «Οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει τεράστια ζημιά παγκοσμίως» και πως:«Δεν φοβάμαι αν θα τα βάλουν μαζί μου οι δημοσιογράφοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα