Νοσηλεύτρια Αποφασίζει να Υιοθετήσει το Μωράκι που Εγκατέλειψαν στο Μαιευτήριο

Το περιστατικό που σημειώθηκε στον Πύργο και έχει αφήσει με το στόμα ανοικτό την κοινή γνώμη: Γυναίκα έφτασε στο μαιευτήριο και αμέσως μετά τον τοκετό της τράπηκε σε φυγή χωρίς το μωρό της. Το νεογέννητο ανέλαβαν να φροντίσουν οι νοσοκόμες όμως, όμως φαίνεται να ανέπτυξε ιδιαίτερο δέσιμο με μία από τις νοσηλεύτριες που δήλωσε το ενδιαφέρον της να το υιοθετήσει και να το μεγαλώσει σαν δικό της παιδί.

Το χρονικό της ιστορίας

Ειδικότερα, το περιστατικό που αναφέρουμε έλαβε χώρα πριν από περίπου 4,5 μήνες, όσων μηνών είναι δηλαδή και το υγιέστατο σήμερα αγοράκι, όταν η έγκυος – τότε – γυναίκα συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο πέρασε της πύλες του «Ανδρέας Παπανδρέου» για να γεννήσει.

Λίγες ημέρες μετά τη γέννα, για προσωπικούς όπως εξομολογήθηκε λόγους, έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς το νεογέννητο, το οποίο όλο αυτό διάστημα «φιλοξενείται» στην Παιδιατρική Κλινική και το φροντίζουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσφέροντας του την στοργή που του χρειάζεται σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία.

Το μωράκι που εγκατέλειψαν στο μαιευτήριο

Ο μικρός έχει «κλέψει» την καρδιά όλου του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το έχει αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά! Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μια εργαζόμενη της νοσηλευτικής μονάδας έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσει το γλυκύτατο αγοράκι, προκειμένου να αποκτήσει ένα νέο σπίτι στο οποίο, όπως φαίνεται, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»